Skrill számla

Skrill számla

Miért érdemes hitelesíteni a Skrill számlámat?

Ha többet szeretne utalni/kivenni, mint amennyit a számlájához rendelt limit megenged, személyes okmányai szkennelt képeinek feltöltésével megnövelheti az elutalható keretet.
================================================
"My Account" > "Settings" > "Limits & Verification"
================================================

A Skrill számla egy bankszámla?

Nem, a Skrill számla nem bankszámla, hanem egy elektronikus pénztárca, amely a pénzösszeget online tárolja és amelynek egyenlege bármikor visszaváltható bankszámla pénzre.

Mennyire biztonságos a Skrill számla?

Teljes mértékben. A Skrill működését az Egyesült Királyság Pézügyi Szervezeteinek Felügyelete (FSA) szabályozta. Az FSA szabályzás azt jelenti, hogy a Skrill köteles eleget tenni minden vagyon-, adósság-, és befektetés kezelésre vonatkozó fogyasztóvédemi és kockázatvédelmi rendelet előírásának.
A Skrill ugyanazon biztonsági követelményeknek tesz eleget, amelyeknek a banki illetve értékpapír kereskedelmi szolgáltatást kínáló honlapoknak kell megfelelniük. Az Ön bejelentkezése, a személyes adatai és minden tranzakciója nagy biztonságú 128 bit SSL technológiával kerül titkosításra amit a VerySign hitelesít. A skrill.com a TRUSTe Privacy Programme bejegyzett taja.
Amikor Ön a Skrill használatával pénzt küld valakinek, a címzett nem szerez tudomást semmilyen Önt érintő érzékeny pénzügyi információról, mint pl. a bankszámlaszáma, vagy hitelkártya száma. Emiatt nem kell aggódnia amikor ismeretlen személyeknek teljesít kifizetést.

Mi történik ha elfelejtem a jelszavamat?

A rendszerünk megkülönbözteti a kis és nagy betűket, ezért először győződjön meg arról, hogy helyesen írta-e be a jelszavát. Pl. ha a jelszava "Chris369" de ehelyett "chris369"-et ír, akkor nem tud hozzáférni a számlájához. Ha elfelejtette a jelszavát kattintson a "Forgot your password?" linkre a bejelentkezési oldalon. Ha bármilyen egyéb problémát tapasztal, vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálati csoporttal - ehhez látogasson el a "Contact" oldalra.

Fizetnek valamennyi kamatot a Skrill számlámon tartott összegre?

Nem, a számláján tartott pénze nem kamatozik.

Hogy tudom megváltoztatni a számlanyitáskor megadott lakcímemet?

Menjen a következő oldalra (lakcímadatait legfeljebb háromhavonta tudja megváltoztatni):
================================================
"My Account" > "Settings" > "Personal Info" > "Change address" > "Edit
================================================

Megváltoztathatom a Skrill számlám pénznemét?

Miután a számláját egy bizonyos pénznemben megnyitotta annak megváltoztatása csak úgy lehetséges, ha számláját kinullázza és számláját bezárja, majd újat nyit. Ehhez vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal!

Egynél több e-mail címet is hozzárendelhetek a számlámhoz?

Igen, a "My Account" > "Settings" > "Personal Info" oldalon akár 5 e-mail címet is megadhat. Biztonsági okokból ennél többet azonban nem, és azokat is, amelyeket megad, meg kell erősítenie. Ismét megjegyezzük, hogy tilos egynél több Skrill számlát nyitnia ugyanazon személynek.

Mi a különbség a személyes (personal) és a vállalati (business) Skrill számla között?

Ami a díjakat és az általános feltételeket illeti, nincs különbség. Míg a személyes számla a regisztrált magánszemély, addig a vállalati számla a vállalat vagy annak képviselője nevén van. FONTOS azonban, hogy vállalati bankszámláról nem lehet magánszemély Skrill számláját feltölteni, mivel ez harmadik fél általi befizetésnek minősül, így tilos.

Hogy tudom bezárni a számlám?

Lépjen be a számlájára majd menjen az alábbi menüpontba:
=================================
"My account" > "Settings" > "Account Settings"
=================================
az Account status meletti "Close" feliratra kell kattintani.