Skrill regisztráció leírása

Skrill regisztráció

Hogyan töltsem ki a Skrill regisztrációs űrlapokat?

A Skrill regisztráció menete:

Első lépés:

Kattints a "Register" feliratra a www.Skrill.com főoldalán, így a Skrill regisztrációs oldalára jutsz!

Második lépés:

Add meg az e-mail címed és a belépéshez használni kívánt jelszót, majd a jelszót írd be még egyszer!

Skrill regisztráció 2. lépés

Harmadik lépés:

A következő lépés a Skrill regisztráció során, hogy meg kell adni a keresztnevet és a vezetéknevet.
Fontos! Hosszú "ő" és "ű" betüket nem lehet használni, írjad helyette röviddel!

Valamint a születési dátumot is meg kell adni nap-hónap-év formátumban.

Skrill regisztráció 3. lépés

Negyedik lépés:

Válaszd ki ,hogy melyik országban élsz (I live in)! Magyarország esetében ez Hungary. Illetve, hogy milyen pénznemben szeretnél számlát regisztrálni (I use). Lehet Magyar forint, Euro vagy USA dollár stb. A legördülő menüben az összes lehetséges pénznem megtalálható. Érdemes úgy választani, hogy minél kisebb legyen az átváltási költség.

Fontos! Ha már valamelyik pénznemmel regisztráltál, akkor utána nem lehet rajta módosítani!

Skrill regisztráció

Ötödik lépés:

Lakcím megadása. Először az utcanevet, házszámot ill. emelet/ajtót kell megadni. Erre két sor áll rendelkezésre, ha az elsőben nem férne ki.
Majd a város nevét is meg kell adni és az irányítószámot is.

Fontos! Hosszú "ő" és "ű" betüket nem lehet használni, írjad helyette röviddel!

Skrill regisztráció

Hatodik lépés:

Telefonszámot kell megadni. Az első rublikában az országhívó. Magyarország esetén +36.
Utána a telefonszámot.

Majd kipipálni a robot ellenörző rublikát.

A következő rublikát nem kell kipipálni, csak ha hírlevelet szeretnél kapni.

Skrill regisztráció

Hetedik lépés:

Hamarosan fogsz kapni egy skrill regisztrációt megerősítő emailt, abban kattints a linkre.

Gratulálok, készen van a skrill számlád befejeződött a skrill regisztráció.

Skrill regisztráció

A bankszámlaszámod a következőképpen tudod regisztrálni.A "My account" menüt választva az "Cards and Bank Accounts" csoportban az "Add Bank Account" linkre kell kattintani. A megjelenő űrlapon a Country Hungary legyen, majd bankod "SWIFT" kódját kell megadni és a bankszámlaszámod IBAN számát. Ezután az "Add account and continue" gombra kell kattintani.

A virtuális számlád feltöltése pénzzel igen egyszerű. Bejelentkezés után az egyenleg alatti "Upload" gombra kattintva, tégy egy pöttyet a "Manual Bank transfer" elé. Ekkor láthatod meg, mely számlaszámra kell teljesítened az átutalást, a pirosan írt "reference" nagyon fontos, ez a szám azonosít téged (jobb felső sarokban megtalálod a "Logout" gombtól balra), ebből derül ki milyen virtuális számlára szeretnél befizetni. Nagyon fontos, hogy csakis olyan számláról érkezhet átutalás amely a Te neveden van! Azaz a Skrilles névnek és a számlatulajdonos nevének meg kell egyeznie!

Mi a Skrill?

A Skrill egy olyan online fizetési rendszer amely lehetővé teszi, hogy biztonságosan küldjünk és fogadjunk pénzt az interneten kersztül, mégpedig azonnal. Egyenlegét feltöltheti hitelkártyájáról, vagy bankszámlájáról történő átutalással és ugyanígy fordítva: visszaküldheti pénzét bankszámlájára, vagy hitelkártyájára. Használja a Skrill-t bármikor, ha pénzt kell küldenie valakinek. (Pl. amikor visszafizetné tartozását a barátjának, internetes vásárláskor, vagy ha valaki Önnek akar pénzt küldeni.)

Milyen előnyei vannak a Skrill használatának?

Biztonságos: a Skrill-szel többé nem szükséges megadnia hitelkártyája számát minden egyes online vásárlásnál. A Skrill a fizetést teljesen biztonságossá teszi.
Kényelmes: a Skrill-szel a pénzküldéshez csak a kedvezményezett e-mail címére van szüksége. Ez kiküszöböli a bonyolult banki formanyomtatványok vagy csekkek kitöltésének és beváltásának kényelmetlenségét.
Gyors: a Skrill azonnali pénzküldést és fogadást tesz lehetővé az interneten keresztül.
Határok nélkül: mint valódi nemzetközi fizetési eszköz a Skrill a legjobb és egyben a legolcsóbb módja a határokon átnyúló pénzküldésnek.

Pénzt kaptam a Skrillen keresztül, mi a teendőm?

1.lépés: Regisztrálja magát azzal az e-mail címmel amelyre a pénzt küldték Önnek. Az összeg autómatikusan jóváírásra kerül az Ön számláján amint a számlát megnyitotta.
2. lépés: A pénzküldeményt elutalhatja banszámlájára, de Skrill számláján is tarthatja, hogy arról bárkinek pénzt küldhessen. Meg fogja látni, hogy rengeteg dologra felhasználhatja a Skrill számláján tartott pénzt.

Lehet egyszerre több Skrill számlám is?

Sajnos, de ügyfeleknek nem lehet egynél több számlája.

Milyen pénznemben regisztrálhatok Skrill számlát?

A lehetséges pénznemek listája a regisztrációs oldalon látható. Jelenleg ezek a következők: Magyar Forint, Euro, USA Dollár, Angol Font, Ausztrál Dollár, Bahreini Dínár, Bolgár Leva, Cseh Korona, Dán Korona, Dél-afrikai Rand, Dél-koreai Won, Egyesült Arab Emirátusi Dirham, Hongkongi Dollár, Horvát Kuna, Indiai Rúpia, Izlandi Korona, Izraeli Sékel, Japán Jen, Jordániai Dinár, Kanadai Dollár, Katari Riál, Kuvaiti Dinár, Lengyel Zloty, Marokkói Dirham, Malajziai Ringgit, Norvég Korona, Ománi Riál, Román Lej, Svájci Frank, Svéd Korona, Szaudi Riál, Szerb Dinár, Szingapuri Dollár, Tajwani Dollár, Thaiföldi Baht, Török Líra, Új-zélandi Dollár.

Küldhetek pénzt külföldre is a Skrill -el?

Természetesen igen, és biztos lehet benne, hogy nem tud olcsóbban pénzt küldeni az országhatárokon keresztül, mint a Skrill-szel.

Mennyibe kerül a szolgáltatás?

Regisztráció: ingyenes.
Pénzfeltöltés bankszámláról: ingyenes.
Pénzfeltöltés hitelkártyáról: Visa 1,9%, Mastercard 2,25%.
Pénzküldés skrill számláról: 1,9%, max. 20 Euro.
Pénzfogadás skrill számlára: ingyenes.
Pénzbeszedés skrill számlára: ingyenes.
Pénz kivétele bankszámlára: 5,50 Euro fix díj.
Pénz kivétele Visa kártyára: 7,5% fix díj.
Pénz kivétele Skrill Prepaid Mastercard-al ATM-nél: 1,75%
Az egyéb kifizetési módok díjait az árjegyzékben tekintheti meg.

Megcsináltam a Skrill regisztrációt és pénzt szeretnék küldeni. Mi a teendő?

1. lépés: Fel kell töltenie a számláját. Ennek legegyszerűbb módja, ha bankszámlájáról utalja át a pénzt. Bejelentkezés után menjen a következő oldalra:
"My Account" > "Upload" > válassza a fizetési módok közül a "Manual Bank transfer" opciót > megkapja a tranzakciót azonosító ID számot és az átutalási
megbízáson feltűntetendő banki adatokat.
Ezután indítsa el az átutalást számlavezető bankjánál! Ügyeljen arra, hogy a megkapott tranzakció azonosító ID számot tüntesse fel az átutalási megbízáson a közlemény rovatban. Ha a pénzt nem banki átutalással kívánja küldeni, akkor nézze meg az egyéb lehetséges fizetési módokat.
2. lépés: Amint a pénz megérkezik Skrill számlájára azonnal indíthat pénzküldeményt bárki részére - amihez csak a kedvezményezett e-mail címe szükséges - a "Send Money" fülnél indíthatja az utalást.

Megcsináltam a Skrill regisztrációt és pénzt szeretnék fogadni. Mi a teendő?

Egyszerűen tudassa a Skrill-nél regisztrált e-mail címét azzal a személlyel aki pénzt szeretne Önnek küldeni, és ai illető máris fizethet Önnek a Skrillen kersztül. Amikor valaki pénzt küld Önnek a Skrill használatával az összeg azonnal jóváírásra kerül a számláján.

Nem tudok Skrill -nél regisztrálni. Mi lehet a probléma?

- Ha Ön még nem töltötte be a 18. életévét, akkor sajnos egyelőre nem fogadják el a regisztrációját.
- Ha Ön olyan országban tartózkodik, amelyet az OECD a pénzmosás elleni küzdelem tekintetében nem együttműködő államnak nyilvánított, akkor sajnos nem tudják elfogadni regisztrációját.
- Ha ezek az esetek nem állnak fent, akkor nem lehet akadálya a regisztrációnak. Valószínűleg nem töltötte ki helyesen a regisztrációs űrlapot, ezért javasolt átnézni az adatait.