Skrill pénzkivétel

Skrill pénzkivétel

Hogyan tudok pénzt kivenni a Skrill számlámról?

Kifizetés történhet egy a már korábban a Skrill számlához hozzáadott bankszámlára vagy Visa bankkártyára illetve Skrill Prepaid Mastercard-al ATM-nél.
Skrill kifizetéshez kövesse az egyszerű folyamatot. Bejelentkezés után menjen a következő oldalra:
================================================
"My Account" > "Withdraw" > kövesse az instrukciókat.
================================================

Az országom szerepel azon országok listáján, ahol a belföldi Skrill kifizetési mód is lehetséges. Mit jelent ez?

A Skrill azon országok belföldi bankhálózataival áll kapcsolatban amelyek szerepelnek a belföldi tranzakciókat lehetővé tevő országok listáján. A lehetséges fizetési módokat az ország neve melletti ikonok jelzik. (Pl. belföldi átutalás, banki utalvány (csekk), nemzetközi átutalás, hitelkártya.) A belföldi átutalás és banki utalvány (csekk) előnye a többi fizetési móddal szemben, hogy a legtöbb országban ingyenesen, vagy minimális költséggel teszi lehetővé a pénzküldemények fogadását. Ezért erősen ajánljuk hogy a belföldi fizetési módokat válassza amikor Skrill számlájáról pénzt szeretne kivenni.

Mi a SWIFT kód?

A SWIFT kód egy 8 vagy 11 karakterből (betűkből és számokból) álló nemzetközi szabvány, amely egyedi módon azonosítja az Ön pénzintézetét. A SWIFT kódot másképpen bankazonosító kódnak is nevezik. A részletekért vegye fel a kapcsolatot bankjával.

Mi az IBAN?

Az IBAN a nemzetközi bankszámlaszám (International Bank Account Number). Ez az Ön nemzetközi tranzakcióknál használatos bankszámlaszáma, amelynek felépítését az Európai Bankszabványok Bizottsága (ECBS) által elfogadott szabvány határozza meg. Minden európai országban vezetett bankszámlaszám konvertálható IBAN számlaszámra. A részletekért vegye fel a kapcsolatot bankjával. Az IBAN maximum 34 karakterből áll.

Mennyibe kerül a skrill kifizetés?

Bankszámlára utalással: 5,50 Euro fix díj
VISA kártyára történő kivéttel: 7,50% fix díj
Skrill Prepaid Mastercard-al ATM-nél: 1,75%

A bankom közvetítő bankon keresztül fogad nemzetközi utalásokat. Ilyen feltételek mellett is vehetek ki erre a bankszámlára pénzt?

Nem. A Skrill nem támogatja a közvetítő bankokon keresztüli utalásokat. A Skrill CSAK olyan bankok által vezetett számlákra tud utalni, amelyek közvetlenül kapcsolódnak a SWIFT rendszerhez.
Van a skrill kifizetésnek felső összeghatára?
A számlájához beállított pénzkivételi limit a felhasználói státuszától függ. Az Önre érvényes limitet bármikor leellenőrizheti. Bejelentkezéskor menjen a következő oldalra:
================================================
"My Account" > "History" > "View Limits"
================================================
Alapesetben minden számláról 90 napon belül legfeljebb 11.000 euró összértékben lehet pénzt küldeni, illetve kivenni, ezt az összeget azonban lehetőség van megnövelni, amennyiben számláját hitelesíti. Ennek két útja lehetséges (a két mód egyszerre is alkalmazható):
- Számla hitelesítése hitelkártyás befizetés útján (Identity verification by credit/debit card upload): 90 napon belül így 14.000 euróra emelkedik a limit. Az azonosítás a kártyás befizetést követően azonnal megtörténik.
- Számla hitelesítése lakcímigazolás útján (Identity verification by address verification): 90 napon belül így 16.000 euróra emelkedik a limit. Ha ezt választja, akkor a skrill egy levelet küld az Ön által megadott címre, mely egy ellenőrző kódot tartalmaz. Ezt a kódot kell megadnia a skrill oldalán, ezt követően pedig 2-5 nap múlva automatikusan megnő a limit.

Van a pénzkivételnek minimum összege?

Nincs, a kivett összegnek azonban legalább akkorának kell lennie, hogy fedezze a kivét díját. Emellett egyes bankok meghatározhatnak egy minimum összeget, amely alatt nem teljesítenek bejövő tranzakciókat.

Milyen pénznemben teljesíti a Skrill a kiutalást?

A kivétet euróban, USA dollárban, vagy pedig abban a pénznemben tudjuk teljesíteni, amely az Ön által megadott bankfiók hivatalos pénzneme (így ha forintszámlára utalja ki pénzét, akkor forintban). Ha pénzkivétet kezdeményez, akkor a Skrill még a tranzakció jóváhagyása előtt feltünteti, hogy mely pénznemben kerül elutalásra az összeg.