Skrill partnerprogram

Skrill partnerprogram

Hogyan vehetek részt az ügyfélajánló programban?

Mindenki, aki regisztrált Skrill felhasználó, részt vehet benne.

Hogyan számolják ki a jutalékomat?

Minden díjbevételből, amelyet az Ön által hozott új ügyfél a számlaforgalma után fizet, 10% jutalékot fizetünk ki Önnek, legfeljebb 100 euró összértékben, a regisztrációt követő első év végéig, kivéve a számlafeltöltés és a pénzkivétel díjait, amelyek után nem fizetünk jutalékot.

Hogyan tudom figyelemmel kísérni a jutalékomat?

Az ügyfélajánlások kimutatásai online hozzáférhetőek az ajánlási oldalon. Bejelentkezés után menjen a következő oldalra:
================================================
"My Account"> "Settings"> "Referrals" > "Referral Report"
================================================
Itt valós időben tudja figyelemmel kísérni a jutalékait. Az Ön által ajánlott látogatók érkezéséről kimutatás készül, amely a látogatók számát és a számlaforgalmuk által generált jutalék összegét tartalmazza.

Meddig fog működni az ügyfélajánló program?

Az ügyfélajánló program folyamatosan működik.

Ajánlottam Önöket egy barátomnak. Mi történik ilyenkor?

Ha az ügyfél az Ön ajánló linkjén keresztül regisztrál, automatikusan Ön lesz az ajánlója. A jutaléka naponta jóváírásra kerül Skrill számláján.

Mire kell figyelnem, amikor elküldöm az ajánló kódomat?

A Skrill tiltja a SPAM-ot! Önnek be kell tartania SPAM ellenes irányelveinket. Kérjük csak személyes e-mail-eket küldjön barátainak és ismerőseinek, mert ez sokkal eredményesebb módja a reklámnak. Ön nem jogosult arra, hogy a Skrill munkatársaként tűntesse fel magát. Minden a honlapunkra mutató linket tartalmazó e-mailért, amit elküld Ön tartozik felelősséggel. Ügyfélajánló programunkat nem használhatja arra, hogy gyűlöletkeltésre alkalmas, vagy pornográfiát, illetve bármilyen illegális tartalmat reklámozó e-mailt küldjön.

Bármikor kivehetem a jutalékomat a számlámról?

Igen.