Skrill befizetés

Skrill pénzbefizetés

Hogyan tudok pénzt küldeni Skrill számlámra?

1. Lépés: Jelezze átutalási szándékát. Jelenkezzen be és menjen a következő oldalra:
================================================
"My Account" > "Upload" > Válassza a "Manual Bank transfer" fizetési módot > megkapja a tranzakciót azonosító ID számot és az átutalási megbízáson feltűntetendő banki adatokat.
================================================
2. Lépés: indítsa el számlavezető bankjánál az átutalást Skrill számlájára a közölt adatokkal. Ne felejtse el feltüntetni a tranzakciót azonosító ID számot az átutalási megbízás közlemény rovatában. Ha számlavezető bankja internet banki szolgáltatást is nyújt, érdemes online átutalást kezdeményeznie, mert ez gyorsabbá teszi Skrill számlája feltöltését.
3. Lépés: Az átutalt összeg néhány napon belül megjelenik skrill számláján.
Figyelem! Mi nem terheljük meg közvetlenül a bankszámláját, hanem Önnek kell elindítania az átutalást!
A Skrill magyarországi bankszámlaszámlája,ahova utalni kell a feltölteni kívánt pénzt (az aktuális és mérvadó bankszámlaszám mindig a SKRILL.COM oldalon van):

Skrill befizetés
Skrill befizetés

Fontos ,hogy a közlemény rovatba beírd a FELHASZNÁLÓI AZONOSÍTÓDAT ,mert körülményes és hosszantartó lesz mire kiderítik ,hogy kinek a Skrill számlájára töltsék fel a pénzt!!!

Nem tudják leemelni a kívánt összeget a bankszámlámról?

NEM! Ha pénzt kíván küldeni Skrill számlájára, nem terhelik meg bankszámláját a jelzett összeggel, hanem Önnek kell banki átutalást indítania arra a bankszámla számra, amelyet a pénzfeltöltés bejelentésekor megkapott. Az átutalás elindítását követő 2-4 napon belül a pénz megérkezik Skrill számlájára.

Az országom szerepel azon a listán ahol a belföldi fizetési mód is lehetséges. Mit jelent ez?

A Skrill azon országok belföldi bankhálózataival áll kapcsolatban amelyek szerepelnek a belföldi tranzakciókat lehetővé tevő országok listáján. A lehetséges fizetési módokat az ország neve melletti ikonok jelzik. (Pl. belföldi átutalás, banki utalvány (csekk), nemzetközi átutalás, hitelkártya.) A belföldi átutalás és banki utalvány (csekk) előnye a többi fizetési móddal szemben, hogy a legtöbb országban ingyenesen, vagy minimális költséggel teszi lehetővé a pénzküldemények fogadását. Ezért erősen ajánljuk hogy a belföldi fizetési módokat válassza amikor pénzt szeretne kivenni a Skrill számlájáról.

Hogyan tudom hitelkártyáról feltölteni Skrill számlámat?

1. Lépés: Hozzá kell adnia a hitelkártyás fizetési módot a számlája profiljához. Jelenkezzen be és menjen a következő oldalra:
================================================
"My Account" > "Cards and Bank accounts" > "Add Credit or Debit card" > töltse ki a szükséges információkat (kártyaszám, lejárati dátum, hátoldali 3 jegyű biztonsági kód)
================================================
2. Lépés: Ezt követi a kártya ellenőrzése (verification). A Skrill rendszere az Ön által megadott kártyáról leemel egy kisebb összeget (általában 1,01 és 2,99 euró között, a választott pénznemtől függően), majd Önnek a kártyát kibocsátó banktól kapott számlakivonaton meg kell keresnie a skrill által leemelt összeget, és azt az Ön Skrill profil oldalán található "Verify Credit/Debit Card" menüpontban PONTOSAN be kell írnia. A leemelt összeg nem mindig jelenik meg azonnal a számlakivonaton, ezügyben türelmét kérjük.
Amint az ellenőrzés megtörtént, a leemelt összeg meg fog jelenni az Ön Skrill számláján, a kártyás fizetési mód pedig - legfeljebb a feltöltési limit (upload limit) erejéig - immár használható lesz.

Mennyi ideig tart, amíg a befizetés megérkezik a számlámra?

Banki átutalás: általában 2-5 munkanap attól függően melyik országból indították. Ha olyan országból, ahonnan a belföldi átutalás lehetséges, akkor kevesebb mint 3 munkanap.
Hitelkártya: azonnal
Banki utalvány (csekk): maximum 10 nap

Milyen díjak merülnek fel amikor feltöltöm a számlámat?

Banki átutalással: INGYENES*
Hitelkártyáról: Visa 1,9%, Mastercard 2,25%*
Neteller: 3%
Bitcoin: 1%
* A számlavezető bankja ill. hitelkártya társasága által felszámított díjakat a Skrill díjai nem tartalmazzák.

Miért nem fogad el a Skrill közvetlen banki befizetéseket és harmadik fél általi befizetéseket?

 

NINCS LEHETŐSÉG arra, hogy Ön közvetlenül a Skrill bankszámlájára fizesse be a kívánt összeget. Ugyancsak NINCS LEHETŐSÉG arra, hogy mást (harmadik személyt) kérjen meg arra, hogy az ő saját bankszámlájáról utaljon át pénzt az Ön Skrill számlája javára. Ha mégis így tesz, Ön felel azokért a díjakért, amelyeket a bank az összeg visszautalása során felszámít. Az érvényben lévő pénzmosás elleni szabályozások miatt ez alól nincs kivétel.

A BEFIZETETT ÖSSZEGNEK OLYAN BANKSZÁMLÁRÓL KELL SZÁRMAZNIA, AMELYEN AZ ÖN NEVE SZEREPEL!

A fentiekre vonatkozóan mi tekintendő közvetlen banki befizetésnek?

Az, ha Ön személyesen bemegy egy bankfiókba, és közvetlenül a Skrill bankszámlájára próbál készpénzt befizetni. A fentiek értelmében ez SZIGORÚAN TILOS, a Skrill nem fogad el készpénzbefizetést.

Mi tekintendő harmadik fél általi befizetésnek?

Az, ha Ön valaki másnak a bankszámlájáról kezdeményez utalást a Skrill felé, feltüntetve az Ön saját Skrill ID azonosítóját. Ugyanez vonatkozik azon tranzakciókra is, melynek keretében vállalati bankszámláról kísérelnek meg pénzt utalni magánszemély Skrill számlájára, illetve olyan utalásokra, amelyek közös bankszámláról származnak, és ahol nem az Ön neve van feltüntetve, mint számlatulajdonos. Ez is SZIGORÚAN TILOS, azaz a Skrill nem fogad el ily módon kezdeményezett utalásokat.

Vállalati bankszámláról szeretnék pénzt befizetni személyes Skrill számlámra. Lehetséges ez?

Nem, mivel ez is harmadik fél általi befizetésnek minősül, így TILOS. Ha vállalati bankszámláról szeretne befizetni, akkor ehhez vállalati (company) számlát kell nyitnia a Skrill oldalán.

Milyen pénznemben célszerű kezdeményezni a banki átutalást?

A bankok által felszámolt konverziós díjak elkerülése érdekében javasoljuk, hogy ugyanabban a pénznemben hajtsa végre az utalást, mint ami a Skrill számlájának a pénzneme.