Skrill

Skrill a Moneybookers új neve!

Skrill a pénz egy sleng kifejezése, de ebben az esetben az online árucikkeikért való fizetést jelenti, egy biztonságos utat a vásárlóknak. Skrill egyenlő a rugalmassággal. Skrill egy jó választást jelent. Skrill egyenlő a megbízhatósággal. Skrill –el biztonságban vagy az online fizetés világában. Nem lenne jó az online vásárlásaidat a PC-dről, az iPad -odról vagy az okostelefonodról végezni bárhol is vagy?

A Skrill -el már megteheted!

Korábban Moneybookers néven volt ismert ez a online fizetési lehetőség, de 2013 -tól új tulajdonosa a Skrill Holdings lett és új néven megy tovább hasonlóan jó szolgáltatásokkal. Az új név a “Skrill”.

A Skrill Holdings egyike európa legnagyobb online fizetési rendszere közül és a világ vezető eWallet ellátói között van több mint 15 millió számla tulajdonossal. Ez az egyszerű eWallet képessé tesz bármilyen vevőt arra, hogy személyes pénzügyi adatait biztonságban tudva teljesítsen online fizetéseket kényelmesen és biztosan. Egyszerűen gazdaságosan pénzküldéseket hajtson végre, egy e-amil cím használatával. Moneybookers egész világon elterjedt fizetési hálózat ,több mint 100 fizetési opcióval több mint 200 országban lett híres. 2001-ben lett alapítva és az első e-money kibocsátó az FSA felügyeletével. Majd egy évtizedre rá vette meg a Skrill Holdings ,hogy megváltoztassa az online fizetések világát. Ma már 70,000-nél több kereskedő Skrill fizetéseket használ, köztük a globális partnerek, mint például eBay.com, Skype és Thomas Cook.

2010 októberében a Deloitte Technology Fast 50-es ranglistáján a 12. számú leggyorsabb növekvő technikai vállalatnak tartotta Moneybookers-et az Angliában. Hasonlóan 2010 februárjában a The Sunday Times Deloitte Buyout Track 100-as ranglistáján az első helyen tartotta Moneybookers-et a leggyorsabb növekvő, privát tőke által támogatott vállalatként az Angliában, ami profitokon alapult.

Kezdetben csak a holding-társaság-név, MB (Holdings) Limited, változott Skrill Holdings Limited-re de a Moneybookers.com 2013-ban teljesen beolvadt a Skrill -be. Mindez a változás észrevétlenül történt és vevők továbbra is használni tudták Moneybookers.com –ot, majd a Skrill.com -ot biztonságos és innovatív útként, hogy pénzt küldjön barátoknak és családnak és fizessenek az online árucikkekért.

A Skrill Európa első szabályozott e-pénz kibocsátója

A londoni székhelyű Skrill magánszemélytől magánszemélyhez (P2P), valamint vevőtől a kereskedőhöz (P2M) történő internetes fizetést kínáló szolgáltatása 2002. áprilisában indult Moneybookers néven. A szolgáltatás segítségével a felhasználóknak lehetőségük nyílik arra, hogy az interneten keresztül vásárolt árukért, szolgáltatásokért kizárólag az e-mail címük használatával fizessenek. A Skrill kínálja az első valóban határok nélküli online pénzküldés lehetőségét a világ bármely pontjára több mint 20 ország pénznemében többek között magyar forintban is! A Skrill 128 bites titkosítással működő honlapján indított tranzakciók biztonságosak és azonnal teljesülnek. A Skrill a tradicionális fizetési módokat felváltva ideális megoldást nyújt az online vásárlásra, internetes aukciók lebonyolítására, illetve a magánszemélyek között történő azonnali pénzküldésre. Bárki aki e-mail címmel rendelkezik pillanatok alatt egyszerűen és ingyenesen nyithat skrill számlát magának. 2003. februárjában a Moneybookers
lett a világ első szabályozott e-pénz kibocsátója. A cég Európa kisösszegű ún. mikro-kifizetési piacának vezető online pénzküldő szolgáltatója. A Moneybookers (majd a Skrill) tagja az Elektronikus Pénz Társaságnak. (Electronic Money Association – EMA)

A Skrill használatának előnyei

A Skrill segítségével magánszemélyek és vállalkozások egyaránt biztonságosan és olcsón küldhetnek és fogadhatnak pénzt az interneten keresztül azonnal, egyszerűen az e-mail címük használatával:

 • Azonnali és biztonságos online pénzküldési lehetőség országhatárok nélkül
 • A pénzküldés költsége – 1,9%, max 20 Euro – versenyképes a nemzetközi banki tranzakciók költségeivel
 • A pénzküldéshez a kedvezményezett e-mail címén kívül semmilyen egyéb azonosítóra nincs szükség
 • Pénzküldéskor ill. online vásárláskor semmilyen érzékeny személyes, vagy pénzügyi adatot (bankszámla-, hitelkártyaszám) nem kell megadnia
 • A Skrill számla feltölthető belföldi banki átutalással, nemzetközi banki átutalással Visa / Mastercard debit, hitelkártyával, Neteller vagy Bitcoin számláról
 • Több mint 25 országban köztük Magyarországon a Skrill számla belföldi átutalással feltölthető
 • A számlánkra érkező összegek jóváírása ingyenes
 • A Skrill használatával az e-mail címünkre küldött összegek azonnal megjelennek a számlánkon, amelyről e-mailben értesülünk
 • A Skrill számlánkra küldött pénz bármikor átutalható bankszámlánkra, hitelkártyánkra, vagy felhasználhatjuk internetes vásárlásra, illetve a számlánkon levő összeg erejéig biztonságos online pénzküldést indíthatunk bárki részére a világon, aki e-mail címmel rendelkezik.
 • A Skrill magyar nyelven sajnos még nem elérhető ,de ezen az oldalon a Skrill gyakran ismételt kérdések magyar nyelvű fordítását találod meg.

A Skrill használatának gyakori területei:

 • Szerencsejáték, sportfogadás és póker oldalak
 • Lehetőség van skype egyenlegfeltöltésére Skrill -el
 • Fizethetünk az Ebay -en Skrill -el és sok más online üzletben is.
 • Online játékoknál is fizethetünk Skrill -el. Mintpéldául az Ikariam vagy a BattleKnight.
 • A tőzsde világában is használatos a Skrill. Pl. eToro, FxOpen